Șase cărți thriller și aventuri

cărți thriller

Are you looking for a thrilling read that will keep you on the edge of your seat? If so, then check out these six thrillers and adventures!

 

Cărți thriller și aventuri

Pe site-ul nostru, veți găsi șase cărți thriller și aventuri, care vor să vă dea oportunitatea de a lua un pauz plin de suspans. Este uimitor cum unele dintre aceste cărți au reușit să surprindă publicul larg prin spectacolele pe care le oferă

The Girl with the Dragon Tattoo by Stieg Larsson

The Girl on the Train by Paula Hawkins

Gone Girl by Gillian Flynn

The Cuckoo’s Calling by Robert Galbraith

Life of Pi by Yann Martel

, iar altele continuă să fie populare pentru că demonstrează o capacitate unică de a face lecturile impresionante.

Cine este autorul?

Șase cărți thriller și aventuri sunt autorizate de editura Nemira. Din această categorie fac parte „Totul e posibil”, de Haruki Murakami, precum și lucrările lui Dan Brown, Stephen King și James Rollins.

Numele real: Takashi Murakami

Născut în 1 iulie 1965, în Kyoto, Japonia, Takashi Murakami este un scriitor și jurnalist japonez. Autorul bestselor „Totul e posibil” (2005), „Kimi no Na Wa” (2009), „Colorful” (2012) și al altor cinci romane și patru novele.

Imaginează scena

Imaginează scena: Șeful unei firme de investigații este asasinat în timp ce se află în tren. Aceasta apariție neașteptată a schismei dintre cele două clanuri din companie Îngenuncherează faptul că acest asasinat este doar punctul de pornire pentru un război care va duce la distrugerea firmei. Nu trebuie să pierdem vremea, trebuie să găsim cineva care să știe ce s-a întâmplat și cum.

Scena:

Unul dintre angajații firmei este pe coridor, cercetând spălătorii și evaluatorii. Într-o poziție confortabilă deoparte de ei, un individ înarmați cu un pistol coborî pe coridor și omorî pe femeia aceea. După ce omorâ dezarmat șeful investigației, acesta se preface că ar fi fost rănit și pleacă spre sala gazdeanilor. Oamenii din companie se aruncă asupra lui, însă acesta le răspunde prin tragerea în picioare a pistolului. Peste două ore, compania este distrusă de ceilalți membri ai clanurilor care se luptaseră pentru controlul companiei

Cum funcționează o carte de thriller și aventură?

Într-un thriller și aventură, autorul caută să aducă în discuție oamenii și problemele lor reale. Prin intermediul unor personaje realizate de el, autorul caută să elucideze anumite aspecte ale vieții omenești. Acestea pot fi ruinele unei familii, furia unui om care nu are nicio șansă, problemele economice etc.

De asemenea, în un thriller și aventură se folosesc cuvinte precum „o lovitură” sau „o tragedie” pentru a indica faptele pe care le va privi cititorul.

Cine este pentru și cine împotriva cărților de thriller și aventură

Șase cărți thriller și aventuri.

  1. „Misiunea” de Robert Ludlum
  2. „Evadarea din Gangesul infernului” de Sidney Sheldon
  3. „Inimă de lemn” de Christopher Moore
  4. „Cu siguranță aici e muntele” de Joe Hill
  5. „Trenurile spre Țara Neagră” de Lee Child
cms based websites Previous post CMS-Based Websites: What It Is And How To Build Them
Connect Your Smartphone With Bluetooth Speakers Next post How To Connect Your Smartphone With Bluetooth Speakers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *